Ana içeriğe atla

Revize!!! 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Çift Anadal, Kurum İçi, Kurumlar Arası Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Çift Anadal, Kurum İçi, Kurumlar Arası Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları (Kimya Mühendisliği Bölümü Revize edilmiştir):

Bölümler Çift Anadal Kurum İçi Yatay Geçiş Kurumlar Arası Yatay Geçiş
Biyomühendislik Tıklayınız Tıklayınız Tıklayınız
Gıda Mühendisliği Tıklayınız   Tıklayınız
Kimya Mühendisliği Tıklayınız Tıklayınız Tıklayınız
Matematik Mühendisliği Tıklayınız Tıklayınız Tıklayınız
Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Tıklayınız Tıklayınız Tıklayınız

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı  Fakültemiz Bölümlerine Çift Anadal, Kurum İçi , Kurumlar Arası Yatay Geçiş yolu ile ASİL  kayıt hakkı kazanan öğrencilerin 17-19 Ağustos 2021 tarihleri arasında, aşağıda belirtilen belgeleri: "kimgecis@yildiz.edu.tr" adresine e-posta ile göndermeleri gerekmektedir.

Çift Anadal için gerekli belgeler:

YTÜ Lisans Düzeyindeki Programlar İçin Kayıt Dilekçesi-Çift Anadal.pdf (yildiz.edu.tr)

Kurum içi yatay geçiş için gerekli belgeler:

1-Yeni Bölüme Kayıt Dilekçesi için ; YTÜ Lisans Düzeyindeki Programlar İçin Kayıt Dilekçesi-Kurum İçi Yatay Geçiş.pdf (yildiz.edu.tr)

Kurumlararası Yatay Geçiş için gerekli belgeler:

Yeni Bölüme Kayıt Dilekçesi için ; YTÜ Lisans Düzeyindeki Programlar İçin Kayıt Dilekçesi-Kurumlararası Yatay Geçiş.pdf (yildiz.edu.tr)